Nye indlæg

Nyhedsblog for Grundejerforeningen Ornum Øst
 

Gravearbejde, Fibia

12-02-2019 21:59
Jeg har i dag talt med den entreprenør, der skal stå for gravearbejdet for Fibia. De orange markeringer i vores rabatter er hvor de nyrenoverede dræn ligger. De starter gravearbejdet en af de nærmeste dage. De har taget billeder af hele området, så det kan fremstå som det ser ud nu, når de er færdige. Der vil komme en gennemgang af området af mig og entreprenøren, når arbejdet er afsluttet. Håber i alle kan leve med rodet i den tid det varer. Mvh. Jens Nielsen Formand

Kommentarer

 • #1
 • Knud Hansen
  17-02-2019 23:05
  Har ikke set hva det vil koste og tilkople seg til det, er der noen pris på arbeidet som i har satt igang, hvor mye vil det komme på for hver husstand, eller er det tvungen og tilkople seg.
  mvh
  Knud Hansen
  Hyacintyej 9
  4281 Gørlev


 • #2
 • afteger
  16-04-2021 04:54
  https://ponlinecialisk.com/ - cialis pills


1 

Skriv en kommentar

Denne blog kan fås som et såkaldt RSS-feed. Hvis man installerer eller allerede har en RSS-feedreader på sin computer, kan man følge med i nyhedsstrømmen uden at skulle åbne hjemmesiden. En gratis RSS-feedreader til Google Chrome fås på denne side. Efter installation får man et RSS-logo i adresselinjen som her:

Ved et klik på logoet åbnes readeren og man kan tilmelde denne side eller andre med RSS-indhold og følge med i mange nyhedskilder på én gang.